Newsroom

Xella Family day pre zamestnancov a ich rodiny

V sobotu 9.7.2022 sa na rodinnom dni plnom slnka stretla partia pracovníkov firmy Xella, závod Zemianske Kostoľany, s rodinnými príslušníkmi v Šport Moteli Raketa Nedožery – Brezany.

®
XEL_POS_4C_R_300 ®

Ondřej Zlatníček •

Akcia bola zahájená príhovorom a prípitkom vedúceho závodu pána Petra Bajzíka. Výborné zázemie nám poskytol Šport Motel, ktorý pripravil gurmánsky zážitok – pastvu pre oči i brušká účastníkov. Dospelí sa tešili z bravčovej panenky, deti zo štrúdiel, pagáčikov, umelecky naaranžovaných ovocných mís a večer bola pre všetkých pripravená opekačka.

Celý deň sa niesol v znamení súťaží a športových zápolení detí i dospelých. Beh po prekážkovej dráhe pokračoval skákaním vo vreci. Nasledovalo hádzanie krúžkov na cieľ, triafanie basketbalovou loptou do koša, komické prechádzanie súťažiacich po „štyroch“ – nohách i rukách po nakreslenej dráhe. Najväčší úspech však zožalo preťahovanie sa lanom malých, veľkých i zmiešaných družstiev. Túžba malých zvíťaziť končila až pádom a vláčením po tráve, ale lano nepustili.

Šport Motel pripravil pre nás aj športoviská – tenisové kurty, beach-volejbalové ihrisko, stolný tenis a malé futbalové ihrisko. Všetky tieto možnosti sme maximálne využili. Žiadne zo športovísk nebolo ani chvíľku prázdne. Plážový volejbal pritiahol hlavne dospelých, tenisové kurty najmä deti.

Že sú naše deti naozaj tvorivé a plné nápadov, sa ukázalo pri ich maľovaní na plátna a výkresy farbami, pastelkami i fixkami. Cítili sa chvíľu ako umelci.

Žiadna súťaž nemôže ostať bez odmeny. Za všetky absolvované disciplíny dostávali účastníci pečiatky na diplomy a každé dieťa, ktoré uspelo, si z rodinného dňa odnášalo hodnotný balíček.

Čo dodať? Tešíme sa na ďalšiu spoločnú akciu, ktorú budeme môcť v spolupráci s vedením spoločnosti zrealizovať.


Sdílejte tento článek

.