Newsroom

Xella ako partner podporuje 8. ročník Národnej BIM konferencie

8. ročník Národnej BIM konferencie sa uskutoční 19. októbra 2022 v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton. Organizátormi sú BIM asociácia Slovensko (BIMAS) a vydavateľstvo JAGA a medzi odbornými partnermi konferencie je aj spoločnosť Xella Slovensko.

XEL_POS_4C_R_300 ®

Ondřej Zlatníček •

Kam sa posunulo projektovanie v BIM na Slovensku? Aké sú skúsenosti s využívaním nástrojov BIM?

Na tieto a ďalšie otázky odpovie pripravovaný 8. ročník Národnej BIM  Konferencie, ktorú organizuje BIMaS v spolupráci s vydavateľstvom JAGA, najmä s časopisom ASB architektúra, stavebníctvo, biznis. Predstavia sa kľúčoví speakri z domova i zahraničia, ktorí sa formou prezentácie podelia o svoje skúsenosti. Národná BIM konferencia prinesie pohľad na aktuálny stav implementácie na Slovensku pri využití v jednotlivých projektových fázach a zároveň pomôže identifikovať bariéry a nové výzvy, ktoré BIM prináša. Jedným z cieľov je aj zviditeľnenie projektov, spracovaných technológiou BIM na Slovensku aj v zahraničí

Konferencia je určená nielen architektom a projektantom ale aj developerom, investorom a správcom budov.  Slávnostná recepcia prinesie okrem odovzdania cien za prínos v oblasti BIM, tiež priestor na stretnutia a nové kontakty s ľuďmi zo stavebného segmentu.

Spoločnosť Xella svojimi aktivitami oblasť BIM aktívne podporuje a podieľa sa na prinášaní nových trendov

Potvrdzuje to nielen členstvo v BIMAS či podpora konferencií ako je napríklad Národná BIM konferencia. Xella sa v oblasti digitálneho plánovania a BIM dlhodobo angažuje, o čom svedčí aj jej koncept Xella blue.sprint.

Podrobnosti o konferencii získate na https://www.bimas.sk/bim-konferencia-2022, kde bude v priebehu septembra dostupný aj formulár na registráciu.


Sdílejte tento článek

.