Newsroom

Pozývame Vás na výstavu ABC STAVEBNÍCTVA v Prešove, kde sa predstaví aj stavebný systém Ytong

Jubilejný XXX. ročník výstavy ABC STAVEBNÍCTVA, sa uskutoční od 17.4. do 19. 4. 2024 , v mestskej športovej hale Tatran v Prešove. Na najväčšej stavebnej výstave na východnom Slovensku uvidia návštevníci aj širokú ponuku sortimentu Xella - stavebný systém Ytong, vápenno-pieskové tvárnice Silka a minerálne tepelnoizolačné dosky Multipor.

silvia.frimmelova •

Xella odborníci Vám ochotne poradia s Vašou stavbou a predstavia hlavné výhody a možnosti tohto obľúbeného materiálu na výstavbu hrubej stavby, od pivnice až po strechu.  Tešiť sa môžete aj na technologické novinky. Prostredníctvom Microsoft Hololens okuliarov Vám predstavíme virtuálnu realitu prenesenú do reálneho priestoru. Našu expozíciu na stánku číslo 37, môžete navštíviť denne v čase od 10.00-18.00 hod, v piatok do 16.00 hod hod.

Vstup je zdarma a okrem stavebných materiálov na návštevníkov čaká aj možnosť nákupu všetkého, čo potrebuje jarná záhrada.  Vo štvrtok 18.4. 2024 od 15.00 hod,  bude na výstavisku pripravený aj 15 metrový šarišský závin v ktorom budú ukryté výherné žetóny so zaujímavými cenami.

Tím Xella Slovensko sa teší na vašu návštevu.

 

 


Sdílejte tento článek

.