Newsroom

Bratislava – Lokalita Zelená Voda

Lokalita Zz1 Zelená voda sa nachádza v obci Most pri Bratislave, ktorá leží 3 km východne od Bratislavy a 23km juhozápadne od okresného mesta Senec na Podunajskej nížine v severozápadnej časti Žitného Ostrova pri rieke Malý Dunaj. V okolí je výborná občianska vybavenosť, nachádza sa tu škola, škôlka, lekári, potraviny a mnohé iné. Táto lokalita ponúka tiež bohaté možnosti oddychu, relaxu, či športu (rybolov, cykloturistika, kone, kúpanie, korčuľovanie...). Vlastné bývanie v novostavbe týchto atraktívnych rodinných domov za prijateľnú cenu, v prekrásnom prostredí na brehu jazera, v tesnej blízkosti mesta spĺňa požiadavky súčasného človeka.

®
XEL_POS_4C_R_300 ®

Ondřej Zlatníček •

Šesť modelov rodinných domčekov má parkovanie na pozemku, záhradu a samostatný vstup. Všetky domy sú postavené štandardne ako nízkoenergetické z materiálu Ytong, za príplatok aj pasívne. Domy sú postavené z tvárnic Ytong Lambda+ 300mm na obvodové steny, 150mm a 200mm na vence a preklady.

Domy sú vhodné aj pre prípadného investora, ktorý využije jedinečnú možnosť na získanie nehnuteľnosti v rekreačnom území s potenciálom zvyšovania jeho atraktivity vzhľadom na jeho jedinečnú polohu.


Sdílejte tento článek

.